Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonångest

Vaknar
med en känsla av skam
och vet att jag
nog borde minnas
varför
men har glömt
mig och det
jag antagligen gjort
i nattens dröm
och får genast svårt
att finna tillbaka
till svaret
på den
ångest
som huserar
i alla mina vrår
och det nästintill
värker i varenda led
i min kropp
av denna skam
och all avsaknad
av ansvar

slår pannan blodig
mot väggen
taket
golvet
alla dörrar i min lägenhet
för att minnas
gårdagen
minnas min skuld
min last
finna källan
till denna
min skam

minns så plötsligt
och istället

denna sorg




Fri vers av magda
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-07-26 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magda
magda