Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslokamp

.

Efter kamp mot

föll jag

och tårarna rann




Fri vers av Mejja
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-07-27 23:03



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Låter som en befrielse! Fin dikt om känslorna förlösande kraft....
2006-07-28

  Rachel Roth
får en känsla av att den som kämpar är stark och modig
2006-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Mejja