Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag har ingen bild på rullatorn ännu!


Den eviga kampen!

Inte en eftermiddag

utan kamp!

Känner mig så svag

blek och ämlig!

Det är nog hjärtat

jag orkar inte riktigt!

Det kom så plötsligt

när jag fyllt 70 år!

Bara föll över mig,

orkade inte handla,

orkade inte tvätta!

Orkade inte ut å gå!

Men på natten mår

jag bättre!




Prosa av Niliboy
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-27 22:54



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Det är märkligt, att en så här enkel, helt odekorerad dikt ändå kan vara vacker. Berör, och väcker empati!
2021-10-03

  Fjellhuldra VIP
När ena dagen känns tung hopplös.
Så kommer morgondagen med
hoppfullhet glädje och förväntan.
2021-09-29

  Eva Langrath VIP
Skönt att du ändå får vila till natten. Hoppas styrkan kommer åter.
2021-09-28

  Sparvögat VIP
Jag hoppas att du får styrkan åter!
Skönt för dig med lite lindring nattetid.
2021-09-28

  Bibbi VIP
Ber för Dig!
2021-09-28

  Bodingen VIP
Gott att få må lite bättre trots den sena timmen.
2021-09-28

  Kajan VIP
Lång dags färd till nattens vila, en liten tröst i det svåra, skönt att du har den och man behöver finna kraft någonstans.
2021-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy