Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag kunde skulle jag ge mina barn hela världen, en underbar framtid och evig lycka.


Min stora lilla tjej

Du vill så gärna bli stor
Växa upp och se världen
Du vill ha en skateboard
En motorcykel
Och ett jobb

Du vill jobba med att baka
Med att måla
Med att spika

Du vill bli som mig
När du blir stor
Men stark som din pappa

Jag önskar att jag kunde lova
Och hålla löften
Om en rik framtid för dig

Jag önskar att jag kan köpa dig en skateboard
Att du till slut får dig en motorcykel
Och att drömjobbet blir ditt

Du vill så mycket
Jag önskar dig allt
Men jag kommer aldrig att kunna lova




Fri vers av Cherox
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-07-28 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cherox