Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det susar stilla i den kortikala säven efter tre dagar utan riktig sömn


Surfar på sömnlöshet

en passiv mottagare
medresenär i mitt flöde

surfar på sömnlöshet
allt verkar ha samma värde

likt tvåsiffriga timmar på ett tåg
där fönstrets skiften inte längre lämnar
några spår

ingen själslig modellera
som omformas idag

glacerad

kommer jag någonsin hitta en form?




Fri vers (Fri form) av agh.nilsson VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-02 15:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad händer om du inte hittar den?
Är inte det du skrivit här en form?

Du har redan en skepnad.
Gud har skapat dig.
2021-11-02
  > Nästa text
< Föregående

agh.nilsson
agh.nilsson VIP