Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advokaten

Hur hamnade jag här ?
Jag har aldrig bett om,
makt över andras liv,
ändå dras jag in i spelet
När markerna skall satsas
Hur vet jag vad som är
den rätta vinsten för någon annan ?
Ändå, hur kan jag bara se på
när det cyniska spelet pågår ?
Hur kan jag undgå
att satsa mina marker
När människors liv står på spel
Rött eller Svart
Kan betyda allt
för en människas livsöde…




Fri vers av lifeforce1
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-07-31 18:17



Bookmark and Share


  PPQ
du kan aldrig få makt över anndras liv om de inte ger dig makten så känn inte dåligt samvete för det frågan är bara vad du ska göra med den

intressant dikt
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1