Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom vinden hör jag dina rop

 

hör dig ropa mitt namn

 

svarar ömt med ditt

 

vi kallar på varandra

halvvägs möts våra rop

 

vinden för oss samman




Fri vers av Helene Månsson
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-07-31 19:47



Bookmark and Share


    Ängel i regnet
vackert!
2006-07-31

  britt-marie VIP
Det här är
riktig poesi!
SÅ vackert!!
B-M
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma