Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem har sagt att blåsningarna varar för evigt?


BÖJD?? BRUTEN??

Böjd, bruten och nere
Men rötterna än är inte utrotat
Rötterna kommer att växa till sig, och blommas om

 

Ibland blåser livet hårt mot oss
Men
vem har sagt att blåsningarna varar för evigt?




Fri vers (Fri form) av MALVAA
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-30 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA