Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte bli förstådd.


Våren

Vad fan bryr du dig
om att löven är gröna
Vad fan bryr du dig
om att våren är här

Det kommer ändå inte
bli någon skillnad på oss,
på dig eller mig
eller jorden

Kom inte och säg
att du är glad för mig
Påstå inte att du gläds
för min skull

Att jag mår bra igen
är inte vårens förtjänst
Inte heller din
eller jordens




Fri vers av Skruttet
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-08-01 14:15



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ännu en gång, Bra dikt =)

Nä där har du rätt om man mår bättre så är det inte för någon annan utan för sig själv.. Det är ju vi som kämpar fast de kanske hjälpt en smula..
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Skruttet
Skruttet