Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är så arg och frustrerad..


Jag vill se blod, igen


Det fanns en tid för mig som för många andra
Då min enda glädje fanns i att se mitt blod
Jag vill inte längre se mitt blod, jag vill se andras
Jag vill hämnas allt som världen gjort mig
Jag vill bara se blod, tillfredställa mig
Utan att behöva se andra lida, vill jag se blod
Jag vill kunna ta ut min ilska på någon
De bästa åren i mitt liv stals från mig
Jag vill slå någon, göra någon ansvarig
Spotta ut min ilska över förlusten






Fri vers av Tomteluva
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-08-01 15:16



Bookmark and Share


  Jack_iX
I sitt sätt en vacker text om den än sprutar av ilska o frustration !
Men att känna är att våga vara i kontakt med sin innersta känslor !
Sök orsaker till ilskan förstå varför den kommer vilka händelser vilka bteenden ger den glöd ! Allt har en mening allt har en orsak att förlåta det som farit kan vara det stora ! Inget har längre betydelse livet är här o nu men känslan består o tar kraft från oss att se glädje o att leva !
2006-08-01

    Tomteluva
Fast samtidigt vet jag ju att den enda som kan hållas ansvarig är jag själv.. Men tar jag ut ilskan på mig, igen. Blir ju allt så fel, igen. Igen
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomteluva