Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVETS BETYDELSE

Jag gick djupt in i mitt liv betydelse


Insåg att ni är största motivet


för att fortsätta o kämpa för livet


 Mina älskade barn




Fri vers (Fri form) av MALVAA
Läst 146 gånger
Publicerad 2022-02-24 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA