Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hush...

Ibland
kommer jag på
att mitt liv inte har någon mening.
Varför känns det så?

Jag ska ju föda barn en dag,
det är meningsfullt.
Men allt känns så tråkigt.
Som en enda lång väntan
på att allt ska falla på plats
o betyda något.

Hush hush säger vinden.
O jag är tyst.
För jag har inget mer
att tillägga.




Fri vers av Sun
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-08-01 22:13



Bookmark and Share


  Emanuel H
Att fylla livet med mening fast man vet att det inte har någon mening, det kallas kreativitet
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun