Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poeter kan bli ypperliga lingvister om vi lägger märke till vad vi faktiskt håller på med


Det handlar om språket

Vi handskas
hanterar
handlar
om en
hantlangare
havandes
med
språk.

Vi kan bli
geneologer
lingvifil-
ologer
örlogs-
radar (ton-grönljus-ton) upp
våra spridda ord.

att något
"handlar om"
Bryt upp!

en historia
av ett ting
(om ett ting)
en aktör
med i bilden
som brukar
utan att

för-bruka
(äta före skörden)
för-handlar
(agera före akten)

du har all tid
tillgänglig
du kan finnas
innan akten
under akten
efter akten

språket är
en farkost
en färdkost
på färskost

förnimmer
fullt med
farsot

...där ute.

dock än mer kaos
om man
bara
håller truten




Fri vers (Fri form) av agh.nilsson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-03-10 07:57



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaha! Meningen
med ordet är ju
Ordets mening?
;)
2022-03-10

  Kungskobran VIP
Kaologi är en teori
som man får finna sig i
2022-03-10

  Ulf Carlsson VIP
Kul ordlek-tion!
Den blir ännu bättre om du använder prepositionen "före" i stället för adverbet "innan"; alltså "före skörden" och "före akten".
2022-03-10

  Bo Lövhalka
Mycket fint skrivet

2022-03-10
  > Nästa text
< Föregående

agh.nilsson
agh.nilsson VIP