Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Föll med skotern


För fjärde gången

ramlade jag med

skotern idag vid

en väg sväng


Tröstade mig själv

med räkor och jordgubbar

då jag kom hem omtumlad

men glad att jag var oskadd




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-04 17:25



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Oj! Tur att du klarade dig!
2022-12-27

  kjell-åke bearfoot VIP
Passa dig för fartvidunder ...
2022-04-06

  Eva Helene VIP
Du är en tuff brud! :)

Och det var då för väl att allt slutade lyckligt och att du kunde trösta dig med något riktigt läckert efter vurpan!
2022-04-05

  Eva Langrath VIP
Så skönt att du klarade dig utan skador.
2022-04-05

  Niliboy
Fick du hjälp att resa dig? Det gick bra trots allt.
2022-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP