Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad Påsk alla poetiska kycklingar!



 

Glad Påsk & Glad Vår!




Blogg (Poeter.se) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 692 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2022-04-17 11:36



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Påsken försvann .
Här kommer min Påsk hälsning!
Glad Påsk och en fortsatt trevlig vår!
2022-05-03

    Lena Söderkvist VIP
Glad påsk!
2022-04-18

  LenaJohansson VIP
Glad påsk!
2022-04-18

  Fjellhuldra VIP
Glad påsk!
2022-04-17

  Black raven VIP
Glad påsk
2022-04-17

  E Nordin VIP
Tack detsamma.
2022-04-17

  Marita Ohlquist VIP
Tack, önskar er detsamma!
2022-04-17
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
POESI 2.0 - Vi firar att poeter funnits i 20 år!
Ett stort tack till alla som lämnat in bidrag till vår Jubileums Antologi för att tillsammans fira poeter.se första 20 år. Undrar var vi alla är vid nästa? Och grattis till alla medverkande poeter!

GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!