Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är denna korrekt?


Det man har


Glas faller ner nu
Likt porslin från en höjd då
Tallrikar består




Bunden vers (Haiku) av KamomillKillen
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-23 19:55



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Fin haiku, får en att tänka lite extra.
2022-04-25

    ej medlem längre
Korrekt! Fin :-)
2022-04-23
  > Nästa text
< Föregående

KamomillKillen
KamomillKillen