Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogssommar

I skogen i huset

förvandlas jag

blir vildare

tappar storstaden

 

Benen blir ludna

naglarna trasiga

huden mörk

blicken lugn

 

Fjärilar är mina vänner

liksom fåglar,

skogsmöss

och paddor

 

Blommorna talar,

berättar om vädret

genom att sloka

eller knoppas

 

Solen är min klocka

vinden min kompass

Hallonen min almanacka,

liksom vinbären

 

 

 




Fri vers av JML
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-08-03 11:07



Bookmark and Share


  Vind
Precis som en befriad sommar skall vara. Enkelt o bra skrivet.
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

JML
JML

Mina favoriter
Väntan
Ett Prickigt Paraply