Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missförståelse



Jag tänkte jag öppnar upp
för detta ord,
För oss ikring detta
runda bord,

Alltså ordet som misstolkas tyst,
Eller när någon misstror en annan,
men helt utan
bevis,

Det jag försöker säga, är
Ta inte helst åt er,

Alltså, kränkt kan man känna sig vid,
men ingen vill veta av det

Har känslor, tankar eller funderingar,
Var ej rädd, försiktig eller osäker,
vid det,
du vet,

Om varken mig,
eller er själv,

För det är lika klart,

Lika klart som en
norrländsk älv,
Om våren

Då isen släppt,
släppt från sin kant

Hur som haver


Det jag försökte upplysa från första början,
var som så,


Alltså,

Kanske,

Titelns huvudspår,

Och,
Vad var det nu
igen.




Fri vers (Spoken word/Slam) av KamomillKillen
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-29 15:49



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Logiskt mitt i allt... Man vet inte mkt om andra, ej heller om sig själv.
2022-04-29
  > Nästa text
< Föregående

KamomillKillen
KamomillKillen