Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjuk kärlek

jag ska med mina fingrar rista in mitt namn på hela din kropp
dina andetag tillhör mig
dina ögon ska jag plocka ut och hänga i ett halsband runt min hals
vi ska uppleva allt tillsammans

jag ska med min tunga kyssa din
jag ska med mina händer röra din fastbundna kropp
jag ska med mina andetag få dig att förstå min längtan
jag ska med min själ aldrig släppa dig

mina läppar rör sig, men forfarande
tystnad
den får mina öron att explodera
alla skrik hänger över oss
sakta vandrandes ner mot våra öron

ja kastar över täcket, lägger mig över dig
låt dem ta mitt skinn
låt dem ta min ryggrad
mina naglar rycks av
mitt hår slits av

jag dör nu
i din fastbundna famn jag bundit upp
du kan inte omfamna mig
dina händer når mig inte
ja dör nu, jag dör efter din omfamning








Fri vers av Jasmine
Läst 355 gånger
Publicerad 2004-10-30 02:58



Bookmark and Share


    Malin Johansson
det är precis så man kan känna sig
ibland antingen e man för blind för att förstå...
eller så är man så fast som man kan bli i kärleken, sen finns det ju vissa
som inte vet vad kärlek är som lugna farbrorn t ex....
PUSS
2004-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine