Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oändligt universum

 

där i det oändliga befinner

vi oss

 

dit för vi varandra när vi är

mot

 

ditt grepp på mig

om mig

runt mig

 

ditt hårda i mitt mjuka

 

när vi når destinationen

dit vi vill

är det stjärnor och planeter

vi ser 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-08-03 14:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Dit vill vi nog alla nå...till det oändliga universum...och det är väl bara kärleken som kan ta oss dit!!!Skönpoetat!!!
2006-08-03

    liv-mm
ugh! braaaaaaa som f*n--
<<5>>
*snuck*
///L*
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma