Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till B, T och E



kvinnan på fotografiet ler

 

pigg

brunbränd

smal


vet att hon försvann

från er alla tre

 

jag gjorde nästan likadant

från mina fyra

 

vet orsaken till att hon gjorde

som hon sagt

 

min var annorlunda 

jag valde livet 




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-08-03 14:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oerhört mycket sorg och kaos går att läsa in
mellan raderna här, du säger inte "såhär är det"
utan man får gissa sig till det.
Jag gissar mig till en mamma som inte längre orkade
utan valde att dö,
men det är ju min dagsaktuella tolkning...
2006-08-03

  Yvonne Vigstrand
Underbart skönt att du valde livet Helen.....mycket fint skrivet!
Kram Yvonne
2006-08-03

    Cajsa
Sorglig att läsa
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma