Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det lilla fröet blev en Liten Gabriel på 1100g, den 4:e februari 2007 kl. 11.16 :-)


Lilla frö II



litet frö

i vacker mö

väntans tider

lilla frö








Fri vers av zaphod
Läst 455 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-03 16:53



Bookmark and Share


  Lena Renman
Superbra men du måste hon vara vacker och vad är vacker? Vem sätter standrad?

Hört\" jag har ett litet äpple som jag har fått av mor, därinne finns ett kärnhus där 2,4,6,8 fröbarn bor\"..
Lena
2007-06-08

  solglimt
Å så ljuvligt underfundigt!!
2006-09-06

    Camillaa
Söt liten text!
/ C *
2006-08-25

  Sanningsägaren VIP
Grattis!
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod