Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi flyr från elden, som slukar vårt hem

Vi flyr från elden

Som slukar vårt hem

Vi springer iväg

Vet ej vart

Elden ser vi

På en mörk himmel

Den söker oss

I våra drömmar

Vi kommer kanske att brinna

Som våra förfäder gjort

I en stor rytande brasa




Fri vers av Islandir
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-08-03 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir