Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till D efter



i fantasin sätts inga gränser

 

ljuvligheter tänks

känns

rörs vid

 

du tar min oskuld

jag din

 

vi möts

som bara vi kan

tjockt

ifyllt

 

våtare än havet

 

kåtare än livet 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-08-04 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma