Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske som i en dröm?


Slut?

Människorna i den där Avlägsna Staden
(ändå inte så avlägsen - jag var ju där en gång, som så ung)
måste springa undan
kasta sig ned
på väg till minsta lilla mjölkinköp

min smärta
vad är den då?

den är inte smärtan efter granatsplittret
den är inte smärtan
efter att ha sett De Mina
explodera

men den är smärtan
efter en försvunnen värld
likväl

den är smärta
likväl




Fri vers av PetraSally
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-08-04 21:53



Bookmark and Share


  johan sandén
Jag tror dig.
Såhär i efterhand
känns minnet som en dröm, ellerhur?
2006-08-25

    ej medlem längre
Det här är väldigt svårt att kommentera
för det är så känsligt för dej
"Jag vet väl vilka tankar jag har för dej nämligen
fridens tankar och inteb ofärdens,
till att ge dej en framtid och ett hopp."
2006-08-04

    Cajsa
Vilken sorglig text!
2006-08-04
  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally