Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spirit Grey

Spirit Grey,
let me hide
inside that fur,
that lonesome
howl I heard
was me,
that unbeaten
track where we
would leap,
and freedom was
unspoiled air
to breathe.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-06-28 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP