Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen i undergång

Världen i undergång
Planeten som gråter
Världens kärnan
Brinner så starkt
Kan inte hålla ut
Naturen är både arg och ledsen

Vad ska vi säga till varann
Att det kommer att bli bättre dagar?

Vad ska vi göra?
Vad som är väsentligt?

Jag kramar om mitt barn och blundar
Skickar en kombination av signaler -
Hjärtat, tankar, själ.

De är snabbare än Internet

Men de är personliga, konfidentiella

Jag älskar dig med
Svarade Universum





Fri vers av Barbara VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-25 02:51



Bookmark and Share


  Koloristen
Jag hoppas att världens undergång kommer snarast.
2022-07-26

  Barbara VIP
Det var tufft att titta på filmen Melancholia
2022-07-25

    ej medlem längre

Ja, det är många parametrar som pekar åt helt fel håll vilket skapar en ständigt närvarande och obehaglig oro.

Fint skildrat
2022-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Barbara
Barbara VIP