Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September


September
är en silverfågel
med fällda vingar,
vakande
över en sen Vilhelm Ekelundaforism
i saltsjöbadsarkipelagen;

sinnesfrid
en dimbank
svävande på horisontens Östersjö,
där ensamheten gryr
i morgonens bleka ljus

Din hy
är en osmekt längtan
mellan död och död;

dina ögon
vilsna sagors speglar




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-01 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP