Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fumlar (Om kärlek IV)

Skönheten
Förtrollar
Själen
Färdas

På vatten
Som blivit rymden omkring

Han har drunknat i hennes ögon och fumlar hjälplöst.

Han, Som alltid simmat väl.

Men

Skönheten
Förtrollar
Själen

Så nu faller han i rymden
Och önskar hon kunde nå dit ut

Men allt han ser är skepnaden



Ovan ytan.




Fri vers av aberatio
Läst 545 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-07 00:08



Bookmark and Share


  Матрёшa
vacker dikt med ett mycket bra flyt.
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio