Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömsland II

En stor skugga föll över dagen
tog henne som gisslan och
namngav sig som natt

Stjärnor sjunger sin eld bortom molnen
Rör vid sömnens fält

under ögonlock




Fri vers av KaptenKatt
Läst 331 gånger
Publicerad 2004-11-01 08:36



Bookmark and Share


    barroom_hero
Var inte lättare att få grepp om, men samma fängslande känsla.
2004-12-03
  > Nästa text
< Föregående

KaptenKatt
KaptenKatt