Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt mig en diamant

Gråt en diamant för mig
En ärlighetens ädelsten
Kanske kan jag då med dig
Skåda nattens änglasken

Fäll en tår i helig sorg
En ögonsten av nådesglans
I en flätad tålig korg
Av fläckig härdad träsubstans

Din briljant, din trohets tår
Vill jag bära på min färd
Så blir färden gradvis vår
Med brustenheten som vår härd

Trä från blodstänkt timmerpåle
Ger förmågan åt min korg
Fångar upp din ögonstråle
Låter kärlek kyssa sorg




Bunden vers (Rim) av Gustaf Henriksson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-26 21:07



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så underbart du tecknar orden~
trohetens och kärlekens tår…
Mycket vackert!
2022-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Henriksson
Gustaf Henriksson VIP