Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en ganska ny typ av dikt som jag skrivit så jag är lite nyfiken vad ni tycker. Skriv! Jag tål kritik!


Höstens skog


Går längs stigen
i höstens skog

Löven knastrar under fötterna
Vinden viskar

\"Kom... Kom...\"

Dold av granarnas grenar
på lövtäckt mark

En brunn
gammal brunn
viskar

\"Kom... Kom...\"

Höstens löv dalar ned
Granarnas grenar sträcker sig efter en
river kläderna, ansiktet. Blodet rinner

Går närmare brunnen Du & Jag
Vinden tjuter och viskar

\"Kom... Kom...\"

Tittar ned i brunnens mörker
Jag faller ned i omslutande mörkret
Mörkret tar mig
Vädjar

\"Kom... Kom...\"

Du springer
Granarnas grenar omsluter dig

River... Rivs....

Du sträcker dina armar, nu grenar
Försöker hejda andra \"Du & Jag\"
Jag ropar och vädjar

\"Kom... Kom...\"

Du & Jag, nu mot varandra....




Fri vers av dikternas_miia
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-08-08 16:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fick samma känsla som när jag som liten lyssnade på min mors sagoberättande. Det är ett gott betyg.
2006-08-08
  > Nästa text
< Föregående

dikternas_miia