Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får jag vara...?


får jag vara din ängel
natta dig mot kvällen
ruffsa varsamt i ditt hår
smeka din rygg
när du ligger
vänd åt mitt håll

får jag var din ängel
titta på dig
när du somnat brevid mig

får jag var din ängel
som väcker dig
en ny morgon
möta dina läppar
smaka på dig
ge dig en ny dag

får jag vara din ängel
som du längtar efter varje dag




Fri vers av Malin Johansson
Läst 305 gånger
Publicerad 2004-11-01 13:22



Bookmark and Share


  *Jenny*
vackert skrivet. Du skriver väldigt bra! Keep up the good work!
2004-11-01

  Jasmine
otroligt söt dikt...fick mig att le..de va en önskedikt, en längtan du utsrålade men den fick mig att le. fick mig att känna känslan hur det skulle kännas att vara jouaqins ängel..det skulle vara helt underbart. bra gumman. puss
2004-11-01

  Markattan
...dikt om en så påtaglig längtan. Bra fångat, bra skrivet!
2004-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.