Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannelse över orden, känslan


Som en infektion,
Cancer,
Sjukdom

Drabbar den mig
Avundsjukan?
Svartsjukan?
Ilskan?

Nej, i jämförelse med den bleknar
dom i skuggan

Fy för ordet men jag säger det en gång;

Olycklig Kärlek

Fy för ordet som av ger besk smak i munnen
Som avger en djup sorg som drabbar hela
kroppen som en Infektion, Cancer, Sjukdom

Varje gång jag ser dig så hugger det till
I Hjärtat
I Magen
I Hela Kroppen...

Åh, jag älskar och hatar dig så

Jag älskar dina ljuvliga gråblåa ögon
Din kvickhet
Ditt bruna rufsiga hår

Jag hatar dina läppar som frestar mig så
Din näsvishet som lockar ur mig vad som helst
Din elegans som lockar alla tjejer

Till och med mig...

Ditt namn, Hatkärlek, äro Xxxxxx




Fri vers av dikternas_miia
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-08-08 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dikternas_miia