Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två olika kroppar och hjärnor En själ En kärlek Skriv gärna kritik!


Två människor...


Hon, brunt axel långt utsläppt hår med blågråa ögon
Vacker
Sitter tryggt i Hans famn undan alla faror på jorden

Blundar med ett litet leende
spelande
på läpparna

Han, kort rött rufsigt hår med djupa bruna ögon
Söt
Sitter med armarna om Henne, skyddar Henne men
trygg själv med Henne

Blundar med ett litet leende
spelande
på läpparna

Båda ett skott i varsin tinning
Båda lyckliga
Båda rymlingar
Båda fulla med kärlek

Sitter där trygga från världens faror
endast omlindade i kärlekens famn




Fri vers av dikternas_miia
Läst 573 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-08 18:24



Bookmark and Share


  The Third Poet
OK, nu är jag klar denna blir nog den bästa jag läst av dina texter (inte för att alla är något dåligt på några sätt) men denna får mig att sätta på musik och bara börja dansa av glädje, äntligen äntligen har jag hittat min favorit :), jättebra skrivit // guldstjänor så det kryllar om dem :)
2006-09-25

  mr_soft
umm underbar tycker jag true love!
2006-09-22

    minijoker
tänker du på några speciella, ellar bara skrev du?, det var fint i alla fall :)
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

dikternas_miia