Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en tanke, en undran... hur substantivierar man verbet Flambera... Flambage betyder tydligen böckling... nåja, rutten fisk luktar inte så gott, så om ni vill tolka ordet som rutten böckling så funkar det med ;) kram


Ordkamouflage

Funderar en stund över orden vi skriver
Hur de smeker och river

När orden haglar
I verbala strider
Likt sylvassa naglar
När sociala medier orden vrider
I debatter och ordstrider
Tänker att orden ofta flamberar
Och ordpiskor kamouflerar

Hur man orden vrider
Så att de passar eller svider
Vid sådana ordflambage
Inslingrade ordkamouflage
Ja, då behövs nog smärtlindrande ordbandage




Bunden vers (Rim) av Qvinn n'Lion
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-10 11:31



Bookmark and Share


  MagisterZ
En härlig ordlek! :)
2022-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion