Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden.

Alla dessa ensamma ord
som bildar meningar
som bildar dikter
dikter som gör att man måste
hämta andan
ord som suger sig fast,
ligger kvar länge och gror.

ord som försöker visa
något som inte går att säga rakt ut.
när jag gör ett försök
fastnar det
halvvägs genom halsen
och återvänder till magen
fler ord än du kan tänka dig
så många fler gånger
än du kan ana
har jag försökt säga till dig
allt vad jag känner.

nu ligger orden i magen och trängs
dom vill visa att dom kan bli vackra meningar.
att just dom orden
kan göra det som inte är möjligt

säga vad jag alltid velat säga
men aldrig vågat.




Fri vers av elinli
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-08-09 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli