Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2006


Som



Som små täta duggregn, glesa, försiktiga

beredda att slå mot din panna



Som svalare eftermiddagssol i skuggan

med vilja att kyla din varma rygg



Som njutande, spretade fötter i gräset

redo att gå hela vägen fram



Är min längtande arm kring din midja

så perfekt för just den platsen



Och mina två oseende ögon i drömmen

denna min känsla



Till det som är målet för mitt älskande

det som annars kallas,



du.




Fri vers av Arowana
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-08-09 17:01



Bookmark and Share


  Cris
Aah..det är snyggt formulerad..
om den man vill vara för sin älskade.

Sval skön eftermiddagssol att värma ryggen med
det ger en känsla av välbehag.

Små duggregn mot pannan är inte heller helt fel.
små tankar som landar rätt in i hjärnan
2006-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana