Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

envägskommunikation

 

du ropar

ekot svarar

 

samma det

som du 

                    sa
 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-08-10 00:35



Bookmark and Share


    Cello
Naturen slår
även på det mjuka
där dövas det
och lugnas ner
fin liten sak..
/C
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma