Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 måste skriva av mig min medelålderskris




vet att det inte finns något tråkigt med medelålders kvinnor

 

det finns sånt fina flickor inte bör prata om

men det är något vi inte känner till

 

vi fnissar

vrider oss av skratt

nyfikna på världen omkring

nyfikna på möten i våra liv

 

en kvinna vid bordet intill ser oss

skrattar hon åt 

eller minns hon sin egen medelålder 

 

det är något bara jag tänker

sedan vänder jag mig mot de två

mitt emot mig

skrattar igen

 

lite högre denna gång

ler inombords

åt min medelålderskris 

 

 

 




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-08-10 20:54



Bookmark and Share


    Nora K
Härligt! Mina tankar går till min kära mor och alla de gångerna jag har skakat på huvudet åt henne och hennes vänninor som är så otroligt fåniga ibland, men samtidigt väldigt härliga.
2006-08-11

  Emanuel H
40 är ungdomens ålderdom
50 är ålderdomens ungdom
=)
2006-08-10

  Daniel_78 VIP
medelålder hur gammal är du, 55
charmigt ;)
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma