Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick som kommer och sedan går





I soffan
mitt huvud
mot ditt
bröst
din hand
på mitt
lår
mjuka toner av
Luke combs
som smeker
luften
mellan oss
en röst
din eller
min
som säger
jag älskar dig
I soffan
med
mitt huvud
mot ditt
bröst




Fri vers (Fri form) av Havanna
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-16 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna