Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kraschlandar utan att ens ha försökt flyga


vi är
som fåglar
utan vingar

med gapande munnar
skriker alltid
efter mer

och väntar
ständigt
på att någon annan
ska ge det
till oss




Övriga genrer av rainbow
Läst 1899 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-08-11 23:04



Bookmark and Share


  Eder Krille
gillar såna här dikter
korta och laddade
snyggt skrivet
2007-01-18

    Dandelion
Så rätt så rätt så!
Hoppas snart att ungarna växer upp och lär sig att de måste skaffa mat själv :I
2006-08-14

  molly crayons
bra kortis. gillar.
2006-08-14

  Trubbel
rubriken är verkligen bra :)
och ja, det är precis så det är. verkligen precis så.
bra skrivet :)
2006-08-12

  Jinzan
Jag tycker den var bra, men eftersom jag läste rubriken efter texten blev jag så chockad. Rubriken var bättre än självaste texten ;) Men jag tycker att den hade en tanke gång, lite i alla fall!
2006-08-12

  Daniel_78 VIP
mm bra

blir lite tankebubbla dock,
fåglelungarna har ju vingar
även fast de inte kan flyta.

gillar slutet speciellt.
2006-08-11
  > Nästa text
< Föregående

rainbow