Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

falla solo

Faller du
står jag starkare för din skull

Faller jag
går du
för du orkar inte bry dig tillräckligt för att vilja stå ensam




Fri vers av magda
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-08-12 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magda
magda