Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivandets möda


Som att vända hem igen



Länge sedan
provar försiktigt
inte ett måste
men en längtan
välja orden
forma en tanke
låta den finnas
skrivandets möda och lycka

Som att vända hem igen.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-19 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP