Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte bara tonåringar kroppsuppfattning!



hon står framför spegeln

 

tittar noggrant på sig

vrider och vänder

på den kropp hon har

 

suckar

går därifrån

 

hur kan hon tänka så

att hon inte duger

hon som är så fin

 

hur ska jag kunna annat

än att säga

 

"du är fin, du duger"

 

kan bara inte få henne

att förstå

det måste komma från henne

själv 




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 192 gånger
Publicerad 2006-08-13 19:18



Bookmark and Share


  Elfwitch
Tack mamma, älskar dig.
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma