Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Iriserande dis

Se där, pulsen bultar, havet breder vågat ut sig 

En vindil går igenom äppleträdets ljuva blom 

i bröstkorgens grenverk bär den hjärtats entropi

En ny utsprucken solhägring i iriserande dis 

den prunkande grönskan tappar andan, så vis 

Himlen brinner böljande i sin mäktiga lekfullhet

så sval så ljuv så stjärn formad harmoni i taktfulhet

så bångstyrigt, svulstigt och dansande vilt 

Där lyfter fågeln i en mjuk vår över ängarna 

angelägenheterna begravs i djupt  djupt myllan 

Där svävar vingar sävligt över dina nejder i en vår tur 
Hur innerligt vacker är dagen
säg..

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-14 15:27



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
Vilken fin melodi du fick till här. Snyggt!
2023-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP