Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


'Även du min Brutus', måste det vara just Brutus som berättat om sättet att hantera problemet med att behöva ta livet av en vän. Det var väl bara den mördade och mördaren själv närvarande? Eller var det som på teatern, publikt?


Överflödig förklaring till vänskap




Eftersom du redan vet att ha förstått dig
på själva vänskapens väsen, kommer jag här
att använda mig av 'osynligt bläck'.

Bara 'rena dumbommar' kommer att kunna se
texten i klarskrift. Alla andra, som redan tror
sig veta något, för dem kommer det skrivna att







och det var väl allt jag hade att säga om den saken.
Nu kan jag därför återgå till att

Vänligen
(Oläslig namnteckning)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-05-04 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP