Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns, och det finns ...

det finns hjärtskärare som ger oss

ett sken av lycka

det finns hjärtbärare som ser oss

och godtar oss vad än vi må tycka

om ditten och datten och viktigare saker i livet

om orden och Ordet som det står skrivet

de bär och de bärs av respekt och sin goda vilja

fastän inte var gång klarar av att på klokt och fel skilja

de är människor precis som vi alla

medmänniskor vill jag dem därför kalla

de finns, vare sig män eller kvinns

oavsett kön är de värda som lön

att älskas

 

2023-05-25  11:15 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Minkki VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-05-25 10:37



Bookmark and Share


  Lyrik
Tyvärr finns det fortfarande människor i världen som inte fattar detta.
2023-05-27

  Monika A Mirsch VIP
Tack för dikten din - kram + en skön sommar ö jag dig!
2023-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP