Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt för ingenting

jag har inte lekt manisk,
Jag var men ej förblir
Det fanns ingen person kemi,
men dina läppar kunde tysta alla dom kyliga skriken.
någotslags förfalskat svärmeri.

Det var något särdragande som sa åt mig
att du nog egentligen bara var plastikt amorös
men jag var matt och betagen ville inte se
Jag var spröd som tunnaste islager
och jag visste att det skulle brista
för du var aldrig så besjälad du ville vara ,
du var värnlös, du var svag för kärleken
och böjde minsta tum
du ville bara känna något heligt, något ängla likt, något serafiskt.

förlåt att jag inte kunde ge dig det
förlåt att jag inte kunde ge dig någonting
förlåt för att jag inte räckte till




Fri vers av Ängel i regnet
Läst 540 gånger
Publicerad 2006-08-14 22:16



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Jag hade missat denna, och jag ångrar det. Denna dikt är så känsloladdad och sorgsen, att jag nästan vill gråta.
2006-09-12

    vilsen
ush vilket tragiskt slut . . . jag gillar början extra mycket ! nya ord, som jag inte har sett dig använda innan, toppen !
och är det rätt om jag känner texten tycks rimma ibland ?
kram
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ängel i regnet