Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOCIONOMI ÄR LIKA MED FASCISM

Den norm av likaberättigande tänkande
inom sociologisk och demokratisk syn-
vinkel innebär i grund och botten en
fascistisk kontroll över individers intell-
ekt där de som avviker ifrån allaslika-
värde-anspråket och hävdar sin indivi-
duella rättighet av allas olikavärden,
bedöms som missanpassade intellekt
varvid tvångsomhändertaganden anses
lämpligt avskilja dessa ifrån inre och
yttre inflytande på omgivningen så att
ingen börjar gå i otakt för i ett social-
demokratiskt samhälle går alla i takt
och sjunger med i allsång på skansen.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2023-07-02 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP